Ankh Creatieweekend 26 en 27 augustus 2023

Ver-Ankh-eren door creatie. Een weekend vol met 'Zijn'. In verbinding met jouw Ankh en/of andere instrumenten en met elkaar. Door creatieve activiteiten als kleinen en tekenen. Intenties zetten, labyrint lopen, stilte wandeling, mediteren en mogelijkheid tot logeren. Samen verbinden en creëren op een prachtige plek in Leersum. Meer info volgt!

Lees meer »

Terug naar de OERmoeder | 10 juni 2023

Duizenden jaren geleden trok de moedergodin zich terug. Er brak een tijd aan waarin het mannelijke ging overheersen, het vrouwelijk onderdrukt werd. We bevinden ons echter in en periode van transformatie. Een nieuw tijdperk breekt aan. De moedergodin is weer aan het terugkeren naar de aarde. We mogen ons weer door haar laten voeden en inspireren. Weer leven met haar cyclus. De keer zal ze haar plaats innemen naast het mannelijk goddelijke. Gelijkwaardig naast elkaar. Elkaar ondersteunend. Elkaar bekrachtigend. Om te zorgen dat deze twee goddelijke krachten weer gelijkwaardig naast elkaar kunnen staan, mogen wij eerst de moederwonden in onszelf helen.

Lees meer »

Ankhdag 22 April 2022 in Ruchphen

Een mooi en intens moment dient zich aan. Je hebt gevoeld. Je hebt Her-Innerd. Jouw Ankh op jouw energie gemaakt gaat overgedragen worden.  In een veilige bedding vol lichtheid en zuiverheid in een prachtige ruimte in Rucphen in co-creatie met Jessica Hagenaars.

Lees meer »