Ankh dag 28 december 2022 (VOL)

Aanvaarding & Ruimte >> verdere informatie over deze dag volgt, heb je interesse dan kun je een bericht sturen via Contact en houden we jou op de hoogte.

Aanvaarding & Ruimte

Vele mensen hebben mij de laatste tijd de vraag gesteld:'

Wat doet een Ankh? en waarom komt de Ankh de laatste tijd zomaar in mijn leven?  Op die vragen kan ik niet altijd een antwoord geven. Na vele reïncarnaties, is dat altijd weer een persoonlijk 'verhaal'.

De Ankh-energie wordt duidelijk op onze aarde 'uitgestort' en de inzichten die ik daarvanuit doorkrijg heeft te maken met heling. We merken dat de trilling omhoog gaat en dat we worden uitgedaagd 'thuis' te komen in onszelf. Het heeft ook te maken met JeZelf zijn en je 'bedoeling' hier op aarde te belichamen. Met moeite of moeiteloos. Hoe doen we dat?A ANVAARDIG & Je RUIMTE nemen. Je Puurheid aanvaarden en je ruimte daarin nemen. Daarom heb ik het volgende door mij heen gevoeld: We gaan tussen Kerst en Oud & Nieuw (28 december 2022 o.v.b.) een Ankhdag organiseren voor 22 mensen. 11 mensen zonder een Ankh en 11 mensen met een Ankh. We gaan samen die dag ervaringen delen. 11 mensen ontvangen een Ankh en 11 mensen nemen jouw mee voor intergratie, afstemming in een liefdevolle bedding van licht en warmte bij een vuur. Hartsmeditaties, stilte wandeling, cacoaceremonie en overdrachten. Wat doen de mensen met een Ankh? en hoe passen zij de Ankh toe binnen hun werk. Samen delen, samenzijn. Jouw bijdrage als je nog geen Ankh hebt is €171. Je ontvangt een Ankh, Lemurisch kristal, Ankhzakje & literatuur en een persoonlijk overdracht, Eline de Boer en ik vragen 11 Ankhvriendjes & vriendinnetjes om hierbij aanwezig te zijn. Als je vragen hebt reageer via het contactformulier op www.jepuurheid.De dag zal in de buurt van Arnhem zijn in een mooi natuurlijke ruimte met een vuurplaats.

Hartegroet,

Jan & Eline


Deze dag zal zijn in Zutphen:

Het Middenhuis

Fie Carelsenstraat 32
7207 GN Zutphen


«   »