Omarm jouw licht - Dans en Cacao (vol)

Nog even en we beleven alweer de kortste dag van het jaar – de winterzonnewende. De aanwezigheid van de zon is afgenomen en brengt de kortste dag en de langste nacht. Een mooi moment om je eigen innerlijk licht te laten schijnen. Vier jij het nieuwe zonnejaar met ons mee om te vieren dat het elke dag lichter wordt en het leven weer opnieuw tot volle bloei zal komen? Op deze ‘Omarm je Licht’ avond ga je in verbinding met jezelf je licht verspreiden. Let’s shine together and light up the world.

Eerst neemt Eline je mee in een meditatie om je hart te openen en in een heerlijke cacao ceremonie, dan steek je symbolisch jouw licht aan en daarna geeft Kim een biodanza workshop met het thema Omarm je Licht. Het belooft een verdiepende avond te worden waarin je samen met de cacao en de muziek je hart opent en je eigen licht laat schijnen. Een avond om stil te staan en de tijd te nemen om je intenties te zetten, om de zaden van jouw leven te zaaien en dankbaar te zijn voor alles wat je hebt.

Wat is een cacao ceremonie?
Pure, rauwe cacao is een plantmedicijn en heeft op verschillende lagen een magisch effect. Cacao is een hart opener, brengt je naar je gevoel en laat je meer contact maken met je intuïtie. Jouw innerlijke wijsheid. Naast deze emotionele verrijking die je kunt ervaren zijn er ook lichamelijke voordelen. De cacao bevat veel antioxidanten en mineralen o.a. ijzer, zink, chroom en magnesium. Deze mineralen zorgen ervoor dat je lichaam gezond blijft.

Praktische informatie
Datum: vrijdag 23 december
Tijd: vanaf 19:30 staat de thee klaar, om 19:45 starten we. Rond 22:45 is de vivencia afgelopen.
Locatie: ’t Huukske, Mauritsstraat 22 in Arnhem (met vloerverwarming)
Jouw bijdrage voor deze avond: €20,-- p/p

Aanmelden
Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan via de link hieronder om je plekje te reserveren.
Online aanmeldformulier voor ‘Omarm je Licht’: https://naturemoves.activehosted.com/f/19


«   »