Ankh-dag 25 februari 2023

Een dag in diepe verbinding met jij als hoed(st)er van jouw Ankh, Lemniscaat, Atlantisring en andere heilige instrumenten. 

De Ankh-energie wordt duidelijk op onze aarde 'uitgestort'. We merken dat de trilling omhoog gaat en dat we worden uitgedaagd 'thuis' te komen in onszelf. Het heeft ook te maken met JeZelf zijn en je 'bedoeling' hier op aarde te belichamen. Met moeite of moeiteloos. Hoe doen we dat? AANVAARDIG & Je RUIMTE nemen.

We gaan samen deze dag ervaringen delen. In afstemming en in een liefdevolle bedding van licht en warmte. Denk aan een hart meditatie, stilte wandeling, ceremonie en integratie. Wat doen we met een Ankh? en hoe passen wij de Ankh toe binnen ons zijn en werk.


Idee van het programma:
Dit programma zullen we pas concreet maken een week voor de Ankh integratie dag, zodat we persoonlijk afstemmen op alle deelnemers en invoelen wat er die dag nodig is en mag ontstaan.

09.45 uur: Inloop met thee & fruit.

10.00 uur: Theeceremonie + intenties uitwisselen

11.00 uur: Verbinden met jouw Ankh en andere instrumenten

12:30 uur: Aarding en maaltijd (alle maaltijden zijn vegetarisch, mocht je andere wensen/allergieën hebben dan horen wij dat graag).
13.00 uur: Stiltewandeling met je Ankh(en) in verbinding met elkaar. 

15:00 uur: Ruimte om te schrijven, tekenen, schilderen, wandelen, Zijn en meditatie.

16.30 uur: Deelronde en ontmoetingen om de dag mee af te sluiten.


Ook op de dag zelf, zullen we goed aanvoelen op welk tijdstip jij je individuele overdracht (ban je Ankh) van Jan krijgt.  

De investering voor deze gehele dag, is 77,- euro per persoon. Mensen die een Ankh krijjgen €188

Wat neem je mee:
Draag makkelijk zittende kleding, waarin jij je fijn voelt, sokken, Ankh, Lemniscaat en of andere instrumenten, evt. meditatiekussen, edelsteen(en), voel je vrij om een drum of ander muziekinstrument mee te nemen. Neem vooral mee wat je voelt te mogen meenemen. Neem eventueel een schriftje en pen mee om de informatie die tot je komt te noteren om later thuis terug te lezen.

Adres*:
Het Verbindingshuis
Binnenweg 13
7391 GK Twello

*de locatie kan nog veranderen, dit hoor je tijdig van ons.


Samen delen en samenZijn. 
Wij kijken ernaar uit.

Wil je erbij zijn, meld je dan nu aan:

We zien je graag!


«   »