Ankh-intergratiedag 23 april 2023 Rucphen

Heb jij al een prachtig en magisch helend instrument van Jan, de healing Ankh, de 3-6-9 Tesla Ankh, of de Merkaba en werk jij er al mee in jouw praktijk en/of privé?

Heb jij al een privé overdracht & inwijding gehad één op één bij Jan, of tijdens een ANKH dag met Jan?

Heb jij de hoge frequentie en magische werkingen al ervaren en zou jij deze ervaringen samen met anderen willen delen tijdens een prachtige dag vol met ceremonies met Jan, Eline en Jessica?

Dan organiseren wij op zondag 23 april bij de Zeepehoeve in Rupchen, Noord-Brabant een Ankh intregratie dag speciaal  voor jou met maximaal 15 deelnemers. In een persoonlijk warme, liefdevolle en veilige setting, middenin de natuur bij natuurgebied De Rucphense Heide.

Wat mag je verwachten 23 april.

Het wordt een verbindend samenzijn, met een programma vullende dag met verschillende onderdelen, zoals een ceremonie met pure ceremoniële rauwe warme cacao drank, om te zakken in jouw lijf en om je met jezelf en elkaar te verbinden samen met de instrumenten, een hart meditatie, een stilte wandeling in het bos naast de boerderij, klankschalen healing en sharings met elkaar, liefst rond het kampvuur buiten, een vegetarische lunch, een vuurceremonie (als het weer het toelaat) en een dag afsluiting.

Dit programma zullen we pas concreet maken een week voor de Ankh integratie dag, zodat we persoonlijk afstemmen op alle deelnemers en invoelen wat er die dag nodig is en mag ontstaan.

Ook op de dag zelf, zullen we goed aanvullen wat jullie als deelnemer en als groep nodig hebben voor een prachtige integratie & verdieping.


De investering voor deze gehele dag, is 88,- euro per persoon*.

Dit is inclusief:

 • Huur van de gehele boerderij privé voor onze groep de gehele dag.
 • Gebruik van alle materialen & ruimtes in de boerderij
 • Pure rauwe cacao tijdens de cacao ceremonie**
 • Vegetarische lunch met soep, brood, salades en andere heerlijke producten
 • Kruiden thee en kristal water gedurende de gehele dag (Koffie raden we af vanwege de cacao ceremonie)
 • Gezond lekkers gedurende de dag bij de thee en het water
 • Vuurschaal & hout, in de tuin met gebruik van stoelen voor de vuurceremonie (indien het weer het toelaat. Bij warm weer zal het grootste gedeelte van de dag buiten kunnen plaatsvinden)
 • Een begeleide sharing met alle deelnemers en verdieping van de Ankh en haar magische helende frequenties
 • Gebruikers ervaringen door alle deelnemers, dit is vaak erg inspirerend en verbindend
 • Dagprogramma, zoals op dit moment omschreven, inclusief alle ceremonies, oa. begeleidt en ondersteunt door Jessica Hagenaars, Jan Willemsen, Eline de Boer en mogelijke co-creators.
 • Optioneel een kennismakingsbehandeling met Access Bars of iets anders mocht dit nodig zijn tijdens deze dag. Of we kunnen in de middag uitwisselen met Ankh healingen aan elkaar twee aan twee en/of in groepsverband.

Praktisch:

Locatie:   De Zeepehoeve, Zeepestraat 11 in Rucphen, parkeren kan bij nr 10

Welkom: 10.00 u

Start:        10.30 u

Einde:       18.00 u

Aantal:      Maximaal 15 deelnemers

Aanwezig: Matjes, dekens, meditatie kussens, alles voor de lunch

Kleding:    Draag makkelijk zittende kleding, waarin jij je fijn voelt, dit mag wit of kleur zijn.

 

Krachtvoorwerp:  Neem sowieso jouw Ankh, Merkaba of Lemniscaat mee en een krachtvoorwerk of symbool van thuis voor op het altaar in het midden van de ruimte/tuin, dit mag ook een kristal zijn. Neem eventueel een schriftje en pen mee om de informatie die tot je komt te noteren om later thuis terug te lezen.

*De investering van deze dag kan nog variëren afhankelijk van de co-creators. Het kan zijn dat er nog iemand Lichttaal komt zingen of we iemand uitnodigen met een professionele klankschalen set. Dan zal de prijs wel iets stijgen, we informeren je vooraf.

**Bij gebruik van pure rauwe cacao ceremoniële cacao zijn enkele contra indicaties zoals hartproblemen, hoge bloeddruk, zwangerschap en bepaalde medicatie. Mocht dit het geval zijn, dan krijg je een warme kruidendrank met rozenknopjes en chakra kruiden, welke ook de basis zijn van de cacao, zodat je toch verbonden bent.


Je kan je aanmelden bij
:

 

Bij een aanbetaling van 44 euro,- euro via Jessica (betaalverzoek) ben je verzekerd van een plekje tijdens deze magische bijzondere en helende dag. Let op, de eerste 15 die zich aanmelden en aanbetalen zijn verzekerd van een plekje deze dag. We zitten al voor de helft vol vanuit de vooraankondiging, er zijn nog plekjes beschikbaar.

Mocht er veel interesse zijn in deze dag, dan zullen we een 2e integratie dag in Rucphen gaan organiseren in juni 2023.

 

Op de dag zelf mag je 44,00 euro gepast meenemen in een envelop.

 

Wij kijken er naar uit om ons te mogen verbinden met jou in Licht & Liefde op deze dag en daarna in het veld.

 

Verbinding in Licht & Liefde

 

Jan, Eline en Jessica

 

Aanmeldformulier:


«   »