Reis langs de planetaire sferen | 27 mei | Middag

Het centrale thema van wat er ervaren kan worden op 27 mei 2023 is reizen door de planetaire sferen – Het helen van de transitie van je ziel tussen levens. Dit werk bestaat uit heling door middel van ervaring daarvoor gebruik makend van Hoge Magie.

De heling waar we ons op gaan richten werkt drievoudig:

  1. Trauma dat we met ons meegedragen hebben van het vorige leven naar dit leven los te laten.
  2. Gedachten, emoties die we in een vorig leven gecreëerd hebben, zoals bijvoorbeeld zelf in het leven geroepen overtuigingen, op te lossen.
  3. De vastgelegde overtuigingen in het karakter, het lichaam opnieuw te vormen en ‘vast’ te leggen via de reis door de planetaire sferen.

Door op deze manier te werken zullen we niet alleen trauma’s, gedachten en emoties uit vorige levens loslaten op dit moment zoals we nu zijn, maar we zullen ze los laten op de momenten in vorige levens dat ze bij ons ontstonden of aanhaakten. Dat is dus vóór dat dit leven überhaupt begon en mogelijk zelf vér voordat dit leven begon. Dit werk draagt de belofte in zich om diepgaande helende veranderingen in ons leven aan te brengen.

 

Het is ook fijn om tijdens deze innerlijke reis een lemniscaat bij je te hebben. Deze kun je zelf meenemen als je die al hebt, of in het ticket er bij bestellen. Deze is na afloop dan uiteraard voor jou. 

 

Datum: 27 mei 2023

Tijd: 13.30/14.00 - 18.00

Middenhuis

Fie Carelsenstraat 32

7207 GN Zutphen

 

In te schrijven via onderstaande link:

https://www.chipta.com/tickets/event/62230/reis-langs-de-planetaire-sferen-middag/

 

Hartegroet,

Jan

 


«   »