Voordat je de Ankh aanschaft

Voordat je de Ankh aanschaft…

Bestelprocedure van de Ankh

Gefeliciteerd! Je hebt de keuze gemaakt om een Ankh te bestellen. Je voelt de roep van de Ankh… Hoe de Ankh op je pad komt is een onbewust of een heel bewust proces. Het is persoonlijk en uiteenlopend Het voelen en Her-Inneren. Alles is goed en alles is!

Een Ankh aanschaffen is niet zomaar iets. Om je goed te begeleiden, bied ik je bij aankoop van een Ankh een overdrachtsconsult aan. Zo gaat de bestelprocedure van de Ankh in zijn werk:

De bestelprocedure in het kort 1. Ga naar het contactfomulier op de website van JePuurheid en geef aan: Wat voor Ankh zou je willen? (Tesla Ankh of Healing Ankh) Wat zijn je wensen voor de Ankh?

2. Vul je naam, achternaam, geboortedatum in op het contactfomulier

3. Daarna maken we een afspraak voor de Ankh-overdracht. Je kunt alvast voorkeursdata voor de afspraak in het Bericht-veld achterlaten.

Je ontvangt overvloed

Voor €155 ontvang je een Ankh + bewaarzakje + energetische overdracht. Bij een Ankh van 22 cm zit een Lemurisch kristal.

Wat gebeurt er tijdens een overdracht?

Van tevoren stem ik me op je af. Ik typ de woorden en boodschappen voor jou op een kaartje. Ik voel dan twee of drie Ankhen die bij je zouden kunnen passen.

Tijdens de overdracht van de Ankh mag je er dan één kiezen die met je meegaat. Dan channel ik de boodschappen naar jou. We lezen samen de woorden die ik op het getypte kaartje heb staan.

Dit gedeelte van de overdracht duurt ongeveer een 45 minuten tot een uur. Daarna laat ik je verbinden met de Ankh en draag ik de Ankh formeel over.

Heb je nog specifieke vragen? Bel mij gerust. Ik ben beschikbaar tussen 09.00 uur en 10.00 uur en tussen 16.00 uur en 17.30 uur, behalve op woensdagmiddag. Je kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06-19328790.

Hartegroet,

Jan Willemsen www.jepuurheid.nl