Ankh 

De Ankh wordt als symbool steeds vaker (her)ontdekt. Het gebruik van de energie ervan is tegenwoordig beschikbaar en bereikbaar voor iedereen. Je kunt de Ankh voor jezelf gebruiken alsmede voor therapeutische behandelingen.

 

Vasthouden van de Ankh
Wanneer je de Ankh vasthoudt, versterkt het je kracht en je energie. Je kunt met de energie van de Ankh blokkades weghalen. Als je de benen van de Ankh naar je toe richt, ontvang je energie. Richt de Ankhbenen van je af, dan geef je energie. Een goed gebruik van de Ankh helpt de persoon die hem gebruikt bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Gebruik van de Ankh
De Ankh is persoonsgebonden, met specifieke werkingen voor de eigenaar. Gebruik je eigen healing instrument dus alleen zelf, laat hem niet hanteren door een ander. Een Ankh kan in healings voor jezelf en een ander worden gebruikt. Wanneer iemand bijvoorbeeld last heeft van een blokkade bij een chakra, kan de tool worden gebruikt om deze blokkade op te heffen. Voordat de Ankh door Jan kan worden vervaardigd, is persoonlijk contact met de toekomstige eigenaar belangrijk. Jan stemt de Ankh namelijk af op wat deze persoon nodig heeft. 

De Essentie van de Ankh
De essentie is dat een Ankh met jou resoneert! Je kunt de Ankh als antenne gebruiken voor een verbinding met de kosmos. De Ankh brengt het heelal naar jou. Sommige mensen hebben heimwee naar de sterren, of herinneringen van vorige levens aldaar. Je voelt een aantrekking tot de Ankh, omdat je die kosmische verbinding herkent. Wanneer je een sterke verbinding hebt met de kosmos, kan de helende werking van dit symboolvoorwerp zeer krachtig voor je worden.

Verbinding met de Oermoeder
De Ankh is diep verbonden met de kracht van Isis. Zij is namelijk een Moeder Godin, de OerMoeder. Door je te verbinden met deze vrouwelijke Bronkracht, sta je in contact met bewustzijnsvelden van Licht en Liefde. Dit dubbelbenige instrument is tevens verbonden met de healingvelden van Lemurië.

De Ankh gaat pragmatisch, soms wat strak en zakelijk te werk. Ze heft blokkades op, verbindt jou met anderen en maakt de paden in je leven schoner als je hiervoor openstaat. Soms geeft dat aanvankelijk chaos; daarna kan de orde terugkeren. De Ankh ondersteunt je op een pad vol Liefde, Vrede en Harmonie.

Het healinginstrument helpt een evenwichtige persoonlijkheid te creëren. Ze is een prachtige tool voor co-creatie, waarbij onze harten steeds meer één schakel zullen vormen voor het doorsluizen van de allerzuiverste onvoorwaardelijke Liefde van uit de Goddelijke MoederBron. Van Hart tot Hart verbindt ze ons met Moeder Aarde... en elkaar!

Contact
Heb je interesse in de Ankh of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact  op of ga voor meer informatie naar bestelprocedure Ankh .

Prijzen
Alle Ankhen zijn van messing en handgemaakt door Jan.  De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. 

☥ Ankh van genezing: circa 22 cm (lengte) x 15 cm (breedte) x 6 mm (dikte). Prijs: €162,-.
Bij deze Ankh zit een gechannelde boodschap uit de volle maan, uitgetypt op een kaartje, Lemurisch Kristal
. Samen zitten ze in een draagzakje . 

☥ Tesla Ankh: circa 33 cm (lengte) x 22,5 cm (breedte) x 6 mm (dikte) prijs: €137,- een set DEZE MAAND (grote Lemniscaat +Tesla Ankh en taxus voet voor €177.

☥ Overdracht van de Ankh door Jan: circa 1 uur.
Prijs: €45,- (optioneel bij de Ankh Tesla Ankh)

☥ Reis Ankh: circa 17 cm (lengte) x 12 cm (breedte) x 4 mm (dikte). Prijs: €54,-.

☥ Kleine Ankh: circa 11 cm (lengte) x 7,5 cm (breedte) x 4 mm (dikte) prijs: €33,-

☥ Extra grote Ankh: circa 66 cm (lengte) x 45 cm (breedte) x 8 mm (dikte) Prijs: €225,-. 
De Extra grote Ankh maak ik graag samen met de Hoeder van de ruimte waar hij komt te hangen of te staan!

Energie van de Tesla Ankh 

Ruimte & AanvaardingEen trilling als een hartslagFrequentie en AardingVerbinding dat leven magLiefde & vredeZo boven en benedenScheppend lichtEen 'breder' zichtManifesterenStapje terugvista como un águilaAanvaarden en dan Los LatentranquilaIn U schuilt de vrede constantHet grootse mystieke huist in jezelfEerst het Hart en dan het verstandput the book on the shelfLeef & lachZeg de ander 'gedag'Dans & ZingBemin.Stem af op mijn trillingAls een Hart Slag