De Ankh

De Ankh wordt als symbool steeds vaker (her)ontdekt. Het gebruik van de energie ervan is tegenwoordig beschikbaar en bereikbaar voor iedereen. Je kunt de Ankh voor jezelf gebruiken alsmede voor therapeutische behandelingen.


Vasthouden van de Ankh

Wanneer je de Ankh vasthoudt, versterkt het je kracht en je energie. Je kunt met de energie van de Ankh blokkades weghalen. Als je de benen van de Ankh naar je toe richt, ontvang je energie. Richt de Ankhbenen van je af, dan geef je energie. Een goed gebruik van de Ankh helpt de persoon die hem gebruikt bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

 

Gebruik van de Ankh

De Ankh is persoonsgebonden, met specifieke werkingen voor de eigenaar. Gebruik je eigen healing instrument dus alleen zelf, laat hem niet hanteren door een ander. Een Ankh kan in healings voor jezelf en een ander worden gebruikt. Wanneer iemand bijvoorbeeld last heeft van een blokkade bij een chakra, kan de tool worden gebruikt om deze blokkade op te heffen. Voordat de Ankh door Jan kan worden vervaardigd, is persoonlijk contact met de toekomstige eigenaar belangrijk. Jan stemt de Ankh namelijk af op wat deze persoon nodig heeft.


De Essentie van de Ankh

De essentie is dat een Ankh met jou resoneert! Je kunt de Ankh als antenne gebruiken voor een verbinding met de kosmos. De Ankh brengt het heelal naar jou. Sommige mensen hebben heimwee naar de sterren, of herinneringen van vorige levens aldaar. Je voelt een aantrekking tot de Ankh, omdat je die kosmische verbinding herkent. Wanneer je een sterke verbinding hebt met de kosmos, kan de helende werking van dit symboolvoorwerp zeer krachtig voor je worden.

 

Verbinding met de Oermoeder

De Ankh is diep verbonden met de kracht van Isis. Zij is namelijk een Moeder Godin, de OerMoeder. Door je te verbinden met deze vrouwelijke Bronkracht, sta je in contact met bewustzijnsvelden van Licht en Liefde. Dit dubbelbenige instrument is tevens verbonden met de healingvelden van Lemurië.

De Ankh gaat pragmatisch, soms wat strak en zakelijk te werk. Ze heft blokkades op, verbindt jou met anderen en maakt de paden in je leven schoner als je hiervoor openstaat. Soms geeft dat aanvankelijk chaos; daarna kan de orde terugkeren. De Ankh ondersteunt je op een pad vol Liefde, Vrede en Harmonie.

Het healinginstrument helpt een evenwichtige persoonlijkheid te creëren. Ze is een prachtige tool voor co-creatie, waarbij onze harten steeds meer één schakel zullen vormen voor het doorsluizen van de allerzuiverste onvoorwaardelijke Liefde van uit de Goddelijke MoederBron. Van Hart tot Hart verbindt ze ons met Moeder Aarde... en elkaar!

 


De gegoten Ankh

In Liefde is de gegoten Ankh. Overgave. Tijdens de Pinksterdagen 2024 is deze Ankh uit het Licht gebracht. Voor het collectief. 

De messing (koper en Zink) Ankh is in zand gegoten. Daardoor heeft Zij een eigen "karakter". Na het proces worden de grotere oneffenheden met Zilver opgevuld. De energie van de Maan. Zuiverheid & Innerlijke Reflectie. om daarna een laagje messing erover te smelten.

Je Puurheid giet deze Ankh samen met mijn Lieve Syrische Vrienden van het Sieraden Atelier. Een fijne afstemming en allen in Overgave. Dit voor de veiligheid. De Ankh ontstaat uit 1100 graden.  Ook merken we telkens de diepe Stilte wanneer Wij Gieten.

Het Eerste Blauwe Licht:
Tijdens het Gieten ervaar ik 3 momenten. Het eerste Blauwe Licht, het krachtige Licht Zilverachtige Geel Witte Licht komt daarna en vervolgens het Oranje Rode Vuur. Andere Ervaren vaak de laatste 2. Door mij heen Het Eerste Blauwe Licht. De trilling en de Kleur van de planeet Pluto. Die alle Planeten met die blauwe kleur voedt. waaronder Venus, Mars, Saturnus, Mercurius zijn belangrijke Energieën .

De Ankh heeft sterk het element water in haar. Zuiver Liefde 


Ankh van Genezing & de Tesla Ankh

Deze ankhen zijn uitermate geschikt voor het werken met de Ankh voor jezelf waardoor je vanuit die heelheid kan en mag gaan werken. Verbonden met Elohim, de engelengergie. Zeer geschikt voor (holostisch) therapeuten. De Tesla Ankh (links) werkt kan op dezelfde manier worden gebruikt als de Ankh van Genezing (rechts), maar gezien het formaat is de Tesla Ankh iets lastiger om op het lichaam te leggen.

 

De andere Ankhen zijn vaak mooi in een ruimte zoals kinderkamers, ateliers, ceremonieruimte, praktijkruimte of kantoor.


☥ Ankh van Genezing & Overdracht ☥

Wat gebeurt er tijdens een overdracht?

Van tevoren stem ik me op je af. Ik typ de woorden en boodschappen voor jou op een kaartje. Ik voel dan twee of drie Ankhen die bij je zouden kunnen passen. Tijdens de overdracht van de Ankh mag je er dan één kiezen die met je meegaat.

Dan channel ik de boodschappen naar jou. We lezen samen de woorden die ik op het getypte kaartje heb staan. Dit gedeelte van de overdracht duurt ongeveer een 45 minuten tot een uur. Daarna laat ik je verbinden met de Ankh en draag ik de Ankh formeel over.

Bij deze Ankh zit een gechannelde boodschap uit de volle maan uitgetypt op een kaartje, en een Lemurisch kristal. Samen zitten ze in een bewaarzakje . 


Overdracht Behandeling

Je kan ook kiezen voor een overdracht Behandeling.

Je ervaart dan de Ankh, in een ontspannen setting met geur, kleur & klank. Eline laat je dit ervaren met haar verfijnde energieveld die zij bij zich draagt. Dit doet zij op een behandeltafel. Je lichaam & geest wordt gereinigd en gevoed. Eline neemt je mee in wat ze doet. Zo ontvang je de werking van de Ankh. Dit kun je leren tijdens onze cursusdagen bij Het Inzicht. (www.hetinzicht.com).

 

Deze behandeling duurt 40 minuten, daarna krijg je jouw Ankh en de inwijding van de Ankh. Dit duurt ongeveer 20 minuten.

 

Eline biedt ook losse Ankh behandelingen en Kosmische schijf behandelingen aan. Zie voor meer info op Ontmoetjep

 


☥ Extra grote Ankh ☥

De extra grote Ankh maak ik graag samen met de

Hoeder van de ruimte waar hij komt te hangen of te staan!


Prijzen

Product Formaat Prijs
☥ Ankh van Genezing & Overdracht. Incl. zakje ca. 22,5 cm (lengte) x 15 cm (breedte) x 6 mm (dikte). | Overdracht ca. 1 uur €180,-
☥ Tesla Ankh ca. 33 cm (lengte) x 22,5 cm (breedte) x 6 mm (dikte) €144,-
☥ Eclips Ankh Ca. 21 cm (lengte) x 14 cm (breedte) x 7 mm (dikte) €99,-
☥ Gegoten Ankh, incl. zakje ca. 21 cm (lengte) x 14 cm (breedte) x 12 mm (dikte) € 369,-
☥ Extra grote Ankh ca. 66 cm (lengte) x 45 cm (breedte) x 8 mm (dikte) €225,-.
☥ Optionele overdracht van de Eclips/Tesla of Gegoten Ankh door Jan of Eline: ca. 1 uur €60,-
Draagzakje Eclips Ankh Kleur: bordeaux €9,-
Draagzakje Tesla Ankh Kleur: bordeaux € 12,60

* Alle Ankhen zijn van messing en handgemaakt door Jan. 

* De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. 

Links: Kleine Ankh

Midden: Ankh van Genezing 

Rechts: Extra grote Ankh


1. Bestelformulier Ankh


2. Ankh overdracht inplannen:

Dit kan op alle werkdagen tussen 9:00-17:30.

  • De overdracht bij de Ankh van Genezing is gratis
  • Bij de Eclips, Tesla of Gegoten Ankh kost een overdracht €60,-
  • De overdrachten duren ca 1 uur.
  • Kun je me niet in persoon ontmoeten? Dan kunnen we ook een Zoom call inplannen.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31 6 19 32 87 90


Overige Ankhen

Ankh Hangertjes


Energie van de Tesla Ankh 

Ruimte & AanvaardingEen trilling als een hartslagFrequentie en AardingVerbinding dat leven magLiefde & vredeZo boven en benedenScheppend lichtEen 'breder' zichtManifesterenStapje terugVista como un águilaAanvaarden en dan Los LatentranquilaIn U schuilt de vrede constantHet grootse mystieke huist in jezelfEerst het Hart en dan het verstandput the book on the shelfLeef & lachZeg de ander 'gedag'Dans & ZingBemin.Stem af op mijn trillingAls een Hart Slag