De Piramide

De Piramide is een energiecentrale en werkt als antenne naar de kosmos. De krachtige geometrische constructie zendt een versterkende energie naar boven en naar beneden. Je kunt er daardoor magische tools zoals edelstenen en heilige voorwerpen onder leggen en opladen. De piramides gemaakt door Jan zijn afgestemd op de toekomstige eigenaar, voor een sterk harmoniserende werking.

Oorsprong van de Piramide in relatie tot de Ankh

Na de val van Atlantis werd de kennis over de Ankh en de piramide overgebracht naar Egypte. Toen de Piramide van Cheops werd gebouwd, werd in de top een Ankh geplaatst. Deze Ankh stak met de lus en de armen boven de piramide uit en de benen bevonden zich in de piramide. De Ankh diende als antenne. Deze antenne was nodig voor de communicatie van de koningen en hogepriesters met de kosmische dimensies. Op deze manier kon men vanuit de kosmische wereld wijsheid en inzichten krijgen. Men kon raad vragen wanneer er bijvoorbeeld politieke problemen speelden.


De werking van de Piramide

Ook tegenwoordig kun je de Piramide gebruiken om contact te maken met de kosmos. De energie ervan werkt zowel op energetisch als op lichamelijk niveau. Deze energie beïnvloedt je levenskracht en je zelfherstellend vermogen.

Voor de optimale werking van de Piramide is het van belang dat deze de juiste afmetingen heeft. Meestal wordt een schaalmodel gemaakt van de grote piramide van Cheops. Ook luistert het erg nauw dat de Piramide op de goede manier staat: daarom zet Jan ze in de goede richting en waterpas neer. Alleen als deze nauwkeurig wordt neergezet, is de energie ervan zeer krachtig.


Persoonlijk gebruik van de Piramide

In de piramide kan je allerlei voorwerpen plaatsen om de energie van deze voorwerpen op te laden. Zo kun je bijvoorbeeld kraanwater en voedsel opladen met energie, maar ook medicijnen en planten, edelstenen en andere instrumenten.

Ga zitten in een levensgrote Piramide-versie om zelf op te laden en te mediteren.


Plaatsing van de Piramide

De piramide heeft de meest krachtige werking als je een kompas gebruikt om de Piramide goed te 'richten’. Je legt een zijde precies op het Noord Zuiden. Met tape of een potlood kun je de punten markeren. In de nabije toekomst zal het BewustZijn van het gebruik van de energie van een Piramide alleen maar toenemen.


''Met liefde en toewijding mag ik werken aan de Piramide, de ‘heilige’ geometrie, de energie van Rust & Stilte.

Door mij heen de Manifestatie, de Materie. Afgestemd, overgave & Pure Puurheid.''


Piramide Informatie JEP Pdf
PDF – 2,6 MB 295 downloads

△ Grote Piramides


△ Overige Piramides


Bronnen

Enkele bronnen wil ik vermelden zodat je zelf onderzoek mag doe binnen jouw BewustZijn .

Hoe werkt een piramide op jouw lichaam geest en ziel?

 

Bronnen:

△ Banga Piramides: www.bangapiramides.nl

 

△ De documentaire van Martijn Poels vond ik mooi en kwetsbaar:

The Primordail Codes. https://www.marijnpoels.com/