Lemniscaat

De Lemniscaat, ook wel de liggende acht genoemd, staat symbool voor oneindigheid. De vorm van dit symbool heeft geen begin en geen einde. Het is een oud symbool dat wordt gebruikt en voorkomt in vele culturen.

 


Evenwicht

Wanneer je de lijnen van de Lemniscaat volgt, heet dat de lemniscaatbeweging. Deze beweging heeft een vitaliserende werking. Het zorgt voor de doorstroom van energie in het lichaam waardoor het lichaam in harmonie wordt gebracht. De linker- en rechterhersenhelft komen zo in balans waardoor je zowel op fysiek als op energie niveau in evenwicht raakt. Door dit evenwicht wordt een gevoel van rust in geest en lichaam gecreëerd. Je raakt hierdoor goed gegrond.

Aardstralen

De Lemniscaat kan tevens worden gebruikt voor het afbuigen van schadelijke straling, zoals aardstralen en wateraarden in huis en tuin.

 

Persoonlijk gebruik van de Lemniscaat

De Lemniscaat wordt op verschillende gebruikt. Zo kun je het vasthouden en de eerder genoemde Lemniscaatbeweging visualiseren. Je kunt het symboolvoorwerp ook bij je dragen of onder je kussen leggen wanneer je gaat slapen, afhankelijk van de grootte. Wanneer je thuis last hebt van straling, dan kun je het op een vaste plek in het huis leggen.

 

Energetische healing

De Lemniscaat is zeer geschikt om healings mee uit te voeren. Ze helpt de therapeut om bij zichzelf te blijven en niet meegezogen te raken in het loslatingsproces van de cliënt. Wordt gebruikt bij foto-healingen om banden tussen twee mensen te harmoniseren.


Specifieke werking voor de eigenaar

Naast bovenstaande werkingen, heeft elke lemniscaat een specifieke werking voor de eigenaar ervan. Voordat de lemniscaat door mij kan worden vervaardigd, is persoonlijk contact met degene die deze bestelt dus belangrijk. Op deze manier kan dit symboolvoorwerp worden afgestemd op de uiteindelijke eigenaar.Optioneel: Individuele overdracht Lemniscaat:

Wil je graag een individuele overdracht van jouw lemniscaat?

Tussen 9:00-10:00 en 16:00 - 17:30, behalve op woensdagmiddag, kun je mij telefonisch bereiken om een persoonlijke overdracht in te plannen. 

  • Individuele overdracht Lemniscaat €60,-
  • De overdrachten duurt ca. 1 uur.

Je kunt mij bereiken op telefoonnummer: +31 6 19 32 87 90