Atlantisring

De afbeelding op de Atlantisring is een zeer oud symbool. Een symbool dat de ring veel kracht geeft. Het werd al gebruikt in Atlantis en Lemurië en waarschijnlijk ook al ver daarvoor. In die tijd bestond er alleen nog maar een energetische vorm van het teken, het had nog geen fysieke vorm.


De kracht van de ring werkt op verschillende manieren:

  • Het beschermt het energielichaam en het fysieke lichaam tegen ongewenste energieën.
  • Het heft blokkades in het lichaam op.
  • Het versterkt de intuïtie.
  • Het beschermt tegen aardstralen, wateraarden en andere schadelijke straling.

Mystieke kracht van de aloude Atlantisring

Tijdens de latere periode van Atlantis werd de ring fysiek gemaakt. In die tijd bestonden in Atlantis mystieke scholen en wanneer een student deze goed had afgerond, ontving hij of zij de Atlantisring. De kracht van de ring zorgde ervoor dat de afgestudeerde werd beschermd en de opgedane kennis goed kon vasthouden. Door het dragen van de ring werd ook de gezondheidstoestand van de drager sterk verbeterd. Toen Atlantis verging, zijn een aantal inwoners van Atlantis gevlucht naar het huidige Egypte.


Wetenschappelijk bewijs

Een bewijs van de bijzondere krachten van deze ring leverde de Amerikaanse archeoloog Howard Carter. Hij droeg deze Atlantische ring die bij eerdere opgravingen was gevonden in Egypte.

Howard Carter nam deel aan de expeditie waarbij de schatkamer van Toetankhamon werd geopend. Er rustte een vloek op deze daad zo bleek, want spoedig na deze expeditie overleden alle overige zeventien expeditieleden. Alleen Howard overleefde de expeditie. Volgens hem was dit te danken aan de beschermende werking van de ring.

Nadat Howard in 1939 overleed, heeft zijn familie de ring ter beschikking gesteld aan onderzoekers.

Nadat men deze krachten van de ring in de gaten kreeg, werd het geheim in de geometrie van de symbolen gezocht. En dat kwam heel goed uit, want de originele ring kwam uiteindelijk in handen van André de Belizal, een pionier in de radiësthesie. Hij onderzocht de golven die door de ring worden uitgestraald, en kwam erachter dat het dus om de symbolen/geometrie heel krachtig zijn.

Hij ontdekte ook, dat wanneer het symbool wordt overgetekend op een vel papier, en vervolgens aan de muur wordt gehangen, de elektro-magnetische en geopathische, gevaarlijke straling, in hoge mate wordt gereduceerd.


De werking van de Atlantisring

Het symbool van de Atlantisring is dus magisch! Het geeft de drager van de ring heling en bescherming.


De ring is sterk persoonsgebonden omdat de energie van de ring zich aanpast aan de energie van het lichaam van de eigenaar. Jan maakt de Atlantisring door op de energie van de toekomstige eigenaar af te stemmen. Het is dus niet de bedoeling dat de ring wordt doorgegeven aan iemand anders.


Gebruik van de Atlantisring

Voor de juiste werking, maakt het niet uit van welk materiaal de ring is gemaakt. Wat wel belangrijk is, is dat de ring direct contact heeft met de huid tijdens het dragen daarvan. Je kunt de ring dus om je vinger of aan een ketting rond je hals dragen als bescherming.


Zilveren Atlantisringen:

De ring wordt geleverd in zilver en is een kopie van de originele Atlantisring, er is ook een optie tussen breed of smal

Al het zilver en goud is zuiver en puur zonder chemicaliën verwerkt.