Maker van de Healing Tools van JEPuurheid

Mijn naam is Jan. In mijn leven gebeuren vaak wonderlijke dingen die vooral te maken hebben met creatie. Het is er vaak zomaar ineens. Dit zijn ook mijn vroegste herinneringen. Als ik terugdenk aan wat er door mij is gecreëerd, dan zie ik een beeld van een veldboeket van wilde bloemen. Van alles en nog wat uit de directe omgeving is zomaar ontstaan. Mijn vader heeft ook die overweldigende creatiekracht. Het zit dus in mijn bloed!

Het maken van Ankhen heb ik geleerd van een dierbare vrouw. Na een prachtige ontmoeting met haar, gaf ze mij haar mal mee met als opdracht: 'Je krijgt hem een week mee en volgende week krijg ik hem weer terug.'

Op wonderbaarlijke wijze was hij na een week werken af. Het ging vanzelf en alles in mij gaf aan 'maak het met je handen!'
In stilte en toewijding werk ik aan de Ankh, waarin ik geleid word door de krachtige Meesterschap die verbonden is met de Ankh-energie.

Het is Meesterschap dat door de Broederschap van de Ankhmaker gevraagd wordt. Het is werken met het mannelijke en vrouwelijke. Sterker nog, het goddelijke mannelijke en het goddelijke vrouwelijke. Ik had het toen nog niet door, maar later in het proces van het vervaardigen van Ankhen  waren ze er ook... en in het vervaardigen van de Ankhen zijn de Meesters sterk in mij aanwezig. Vanuit die kennis werk ik. Ik ben maar een omhulsel, degene die het creëert. Ik maak Ankhen, zij begeleiden mij.

De Ankh maak ik in stilte en op verschillende tijdstippen. Dat wordt gestuurd.  Ik ga de diepe stilte in en vind daar in het heilige vuur in mijzelf, hierdoor wordt het alchemie. Waar creatie opbloeit, in stilte, daar voelt het goed om Ankhen te maken. De optimale creaties maak ik daar waar creatie plaatsvindt, bijvoorbeeld waar gedanst en gezongen wordt. En mijn lievelingsplek is natuurlijk de Natuur.

 

Het maken van de Ankh is Alchemie. Het is Liefde en toewijding. Het voelen en bovenal Zijn.

Dit alles mag ik samen doen met mijn levenspartner Eline, zij is de stille kracht en de bedding van Jepuurheid.

 

Hartegroet,

Eline en Jan