Kosmische Schijven 

De Kosmische Schijven zijn kosmische instrumenten die minder bekend zijn dan de Ankh uit het Egyptische tijdperk. Hun herkomst is terug te herleiden naar de planeet Geza IV. De Kosmische Schijven geven toegang tot transformatie en healing waarmee nog sterker en dieper gewerkt kan worden tot op zielsniveau. Je wordt als het ware met liefde terug gezet op je levensweg. Je ontvangt een opschoning van blokkades en trauma van het basischakra. Vanuit een dieper weten krijg je op een natuurlijke manier energetische leiding en ga je keuzes maken die je de weg wijzen om terug te komen naar jouw oorspronkelijke potentieel.

 

Zie het als een stevige, doch liefdevolle koerscorrectie. 

Door de hantering van de Kosmische Schijven wordt er aanspraak gedaan op een aantal kosmische krachten afkomstig van de planeten Saturnus, Venus, Mercurius en Pluto.  Je zult terugkeren naar het pad dat je als ziel hebt gekozen voordat je incarneerde op aarde. 

Wanneer de resten van trauma en zielsverdriet zijn opgeschoond kun je in vrijheid transformeren tot je ware essentie. De werking van de Kosmische Schijven is als een boomerang. Het is belangrijk om te weten dat het universum geen tijd kent, alleen het ‘juiste moment’. De verandering in jezelf zal geheel onverwachts komen en totaal anders zijn dan je had kunnen voorzien.

 

Je komt terug bij dat wat je al wist. Een weten zonder te weten.

Contact
Heb je interesse in de Kosmische Schijven of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact op.

Prijzen
Alle Kosmische Schijven zijn van messing en handgemaakt door Jan en Antoon Verwer.  De prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. 

☥ Kosmische Schijven: *De kosmische schijven zijn nog in ontwikkeling

 

☥ Sessies met de Kosmische Schijven door  Antoon Verwer - Sjamaan Drayang Gyalpo: 

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten. 

Investering: 10 sessies a 1200,- ex btw

(Tot 1 september 2023 nog voor 999,- ex btw)

 

☥ Opleiding Ankh & Kosmische Schijven door  Antoon Verwer - Sjamaan Drayang Gyalpo: 

Uniek in Nederland!

Na jaren workshops hierin te geven is het nu tijd om de kennis van meester Ankhmania en meester Fudor door te geven in een opleiding. – Antoon Verwer, sjamaan Drayang Gyalpo.

Heb je interesse in de Opleiding Ankh & Kosmische Schijven of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact  op met de secretaresse van Het Inzicht.