Kosmische Schijven 

De Kosmische Schijven zijn kosmische instrumenten die minder bekend zijn dan de Ankh uit het Egyptische tijdperk. Hun herkomst is terug te herleiden naar de planeet Geza IV. De Kosmische Schijven geven toegang tot transformatie en healing waarmee nog sterker en dieper gewerkt kan worden tot op zielsniveau. Je wordt als het ware met liefde terug gezet op je levensweg. Je ontvangt een opschoning van blokkades en trauma van het basischakra. Vanuit een dieper weten krijg je op een natuurlijke manier energetische leiding en ga je keuzes maken die je de weg wijzen om terug te komen naar jouw oorspronkelijke potentieel.

 

Zie het als een stevige, doch liefdevolle koerscorrectie. 

Door de hantering van de Kosmische Schijven wordt er aanspraak gedaan op een aantal kosmische krachten afkomstig van de planeten Saturnus, Venus, Mercurius en Pluto.  Je zult terugkeren naar het pad dat je als ziel hebt gekozen voordat je incarneerde op aarde. 

Wanneer de resten van trauma en zielsverdriet zijn opgeschoond kun je in vrijheid transformeren tot je ware essentie. De werking van de Kosmische Schijven is als een boomerang. Het is belangrijk om te weten dat het universum geen tijd kent, alleen het ‘juiste moment’. De verandering in jezelf zal geheel onverwachts komen en totaal anders zijn dan je had kunnen voorzien.

Je komt terug bij dat wat je al wist. Een weten zonder te weten.

 


Kosten

De prijs voor de set van 2 schijven is €333,- 
*inclusief vilten beschermhoes gemaakt door Eline


Alle Kosmische Schijven zijn van messing en handgemaakt door Jan en Antoon Verwer.

 *Alleen in combinatie met de opleiding van 'Het Inzicht' te bestellen.


☥ Sessies met de Kosmische Schijven door  Eline Helena 

Het traject met de Kosmische Schijven is een uitnodiging tot grootse transformatie, zelfliefde, thuiskomen in jezelf en healing. Hun werking brengt je terug naar het verleden en ook naar levens die met je huidige leven te maken hebben. Een belangrijk verschil tot andere vormen van regressie is dat de Kosmische Schijven je geen herbeleving geven. Daarentegen ruimen ze de trauma’s geheel voor je op.

Een sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten. 
Investering: 10 sessies €999,- 
Meer informatie over het traject kun je vinden op Ontmoetjep

 


☥ Opleiding Ankh & Kosmische Schijven door  Antoon Verwer - Sjamaan Drayang Gyalpo: 

Na jaren workshops hierin te geven is het nu tijd om de kennis van meester Ankhmania en meester Fudor door te geven in een opleiding. – Antoon Verwer, sjamaan Drayang Gyalpo.

Heb je interesse in de Opleiding Ankh & Kosmische Schijven of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact  op met Het Inzicht.


Contact

Heb je interesse in de Kosmische Schijven of zou je er graag meer over willen weten, neem dan gerust contact op.