Gastenboek

Vertel over je ervaring met de Ankh, de Lemniscaat of van de andere sieraden of instrumenten die je via Jepuurheid ontvangen hebt. Zodoende mogen anderen ook delen in de vreugde van jouw ervaring. Inspireer en laat je inspireren! :-)

Reactie plaatsen

Reacties

Larissa van Beek
2 maanden geleden

We leven in een bijzondere tijd waarin duizenden jaren oude, heilige krachtvoorwerpen weer terugkeren naar de Aarde om heling te brengen aan de mensheid en de planeet. Het is echter essentieel dat deze krachtvoorwerpen vanuit zuiverheid en met grote eerbied voor hun oorspronkelijke kracht en intentie vervaardigd worden. Ik ben diep onder de indruk hoe Jan vanuit zuivere afstemming en met grote toewijding en vakmanschap ankhen, lemniscaten, piramides en andere krachtvoorwerpen creëert. Ik ben ontroerd met hoeveel liefde Jan deze heilige krachtsymbolen vervaardigd. En die liefde is daardoor voelbaar in deze gevoelige instrumenten.

Ik kan aan zijn ankhen en lemniscaten voelen dat zij een hoge frequentie dragen, omdat zij zuiver zijn verbonden met het collectieve (helende) veld.
Het is een geschenk om met zijn ankhen en lemniscaten te mogen werken, de helende (zowel reinigende als voedende) energie stroomt er doorheen.

Ik zou iedereen aanraden om een ankh met een overdracht persoonlijk bij Jan in ontvangst te nemen. Want Jan is niet alleen een grote vakman, hij is ook een getalenteerd medium, die zuiver boodschappen doorgeeft. Wat mij diep raakte, was de liefdevolle bedding en de diepe wijsheid tijdens de overdracht.
Alle persoonlijke boodschappen die hij doorgaf, waren 'spot on' en raakten mijn ziel. Het waren boodschappen vol aanmoediging, boodschappen van sferen, lichtmeesters en energieën waar ik innig mee verbonden ben.

Grote buiging voor jou Jan, voor het waardevolle werk dat jij in alle zuiverheid doet. Jij brengt zoveel heling aan de mensheid, maar ook aan de natuur. Grote dank Jan voor je Pure Zijn en je liefdevolle toewijding. Moge alle krachtvoorwerpen die jij schept hun helende werking doen via vele liefdevolle mensen die in zuiverheid deze heilige instrumenten inzetten.

Jacqueline
10 maanden geleden

Ha Jan,
Je vroeg me of ik een reactie wilde plaatsen.
Een prachtige set van een Ankh en lemniscaat heb je voor me gemaakt. Heel krachtig. En er moest nog een Ankh mee. Een voor mij persoonlijk, speelse energie en een om mee te werken.
En toen liet je me de schijven voelen waar je aan werkt…
Jan, ik ben zo dankbaar dat je me ze hebt laten voelen. Zo krachtig, ten diepste ontroerd, overgave, diepe heling, stilte. Diepe heling in ermee gaan werken. Je weet ik wil graag in ieder geval een paar ‘rauwe’ schijven zonder kleur, dat is wat ik te horen kreeg. En zeker wil de andere tzt ook graag komen ervaren.
En voor de tussentijd gebruik ik symbolisch een gouden kartonnen schijf in mijn opstellingen en healingen en dat werkt ook al als een tierelier, geconnect met de schijven die ik mocht voelen bij je 🙏🙏🙏

Mirjam
een jaar geleden

Ankh integratiedag april
Nadat ik in december een prachtige en krachtige Ankh bij Jan had opgehaald, heb ik de eerste periode eerst zelf verder kennis gemaakt met de energie van mijn Ankh. Op het moment dat ik toe was aan een verdieping heb ik me aangemeld voor een integratiedag. Wat een geweldige ervaring. In een bedding van liefde, aandacht, overvloed kon ik veilig landen in mezelf vanuit waar zich van alles kon openen. De prachtige cacao-ceremonie ondersteunde dit proces. Het buiten wandelen in de natuur met de Ankh was magisch. Ik heb heel helder kunnen ervaren hoe ik zelf helingswerk kan doen met de Ankh. Deze dag en wat erin is aangeraakt resoneert nog op diepere lagen door. Deze integratiedag is een absolute aanrader.

monique
een jaar geleden

Dag jan,

Zo dankbaar dat ik ben….
Ik heb alles even laten bezinken en tot me laten komen….
Allereerst ontzettend fijn dat jij de beweging naar mij gemaakt hebt, de overdracht ‘live’ te doen, ik heb hierdoor op heel veel vlakken mogen ervaren en ontvangen.
De maanboodschap is me ook erg waardevol en een fijne leidraad ter verdieping.

De afgelopen dagen is er het een en ander geïntegreerd en heb ik contact gemaakt met het ANKH.
Ik kan een heel verhaal schrijven, maar dat zal de lading niet dekken van wat ik ervaar.
…..nl.... GELUK!

Het kleine ANKHje, staat dapper en onvoorwaardelijk op haar berkenvoetje-s te…. ZIJN…


Hartegroet,
Monique

Mariska
een jaar geleden

🌹Vriendinnendag🌹
Gister heb ik mijn 40e verjaardag mogen vieren bij Jan.
Hij heeft voor mij en mijn drie lieve vriendinnen een prachtige Lemniscaat gemaakt, afgestemd op onze eigen zielsenergie.
In verbinding met elkaar mochten we deze in ontvangst nemen met als extra cadeau zuivere woorden die door Jan heen gesproken mochten worden.
Ik voel oneindige liefde door mij heen stromen.
Dank je wel Jan, dat ik de hemel op aarde heb mogen voelen.

Mariska
een jaar geleden

Ankh-integratie dag 28-12-22 ⚘️
Meteen bij binnenkomst voelde ik mij veilig
en voelde het vertrouwd.
Wat ik voel na deze bijzondere dag, is dat er iets groots verschoven is in mij. 
Alsof er iets in mij al die jaren heeft gewacht op deze dag en deze ontmoetingen. 
Een deel wat bruist van de energie, wat aanvoelt als vuur wat langzaam oplaait. 
Het wil gaan staan, het wil bewegen, het wil de grote liefde terug brengen naar alles wat leeft. 
Ik voel mij gedragen. 
Ik word geleid. 
Ik zal mij laten leiden door dat deel in mij, door datgene wat nu nog diep in mij verborgen ligt wat aan het ontsluieren is. 
Dank, dank, dank voor jullie ZIJN🤍

Maud Vrenssen
een jaar geleden

Tjee Jan, wat was het bijzonder afgelopen zaterdag.
Ik heb van jou een bijzondere Ankh mogen ontvangen. Eentje die je al enkele manen had liggen maar met zo’n hoge energie frequentie dat deze niet voor iedereen geschikt zou zijn. Je had er 3 bij en ik moest voelen welke voor mij zou zijn. Meteen werd ik naar deze getrokken waarna ik de andere ook nog gevoeld heb. Maar deze Ankh had jij ook al voor mij gevoeld dus het was een ‘thuiskomen’ voor de Ankh.

Bijzonder wat je mij allemaal mocht doorgeven tijdens deze overdracht. Ik wist dat ik met een bijzonder krachtige energie mocht werken maar dat mijn energie al zoveel levens heeft gehad in zoveel tijdperken waardoor jij voelde dat dit mijn laatste incarnatie is, dat raakte me diep!! Het huist allemaal in mij en door de Ankh kan ik nu verbinding gaan maken met alles waar ik al ooit mee heb gewerkt.

Ik ben enorm dankbaar voor de waarde die je mij hebt gegeven en ook mooi hoe onze energie zoveel overeenkomsten heeft.
We houden contact

Vanuit hartsverbinding, Maud
www.itsall-aboutbymaud.nl

Angela van Meel
een jaar geleden

Lieve Jan,

Afgelopen zaterdag is een prachtige Ankh overgedragen door Jan Willemsen. Wat een bijzondere energie. Wat een rust vrede en liefde, het voelde als een warm bad. Buiten de overdracht heeft Jan ook nog een Reading gedaan wat zo puur zuiver en mooi was waar ik mezelf zo in herkende. Wat is Jan een mooi puur zuiver mens, dankbaar voor de prachtige ontmoeting en de zuivere Ankh.

Met Dankbaarheid en Liefde.
Angela 🙏❤️🪶

Toen ik de Ankh zag was ik op slag verliefd en wist ik ze hoort bij mij. Ik mediteer met mijn Ankh op mijn lichaam en voel de fijne liefdevolle energie. Voel ook dat er transformatie gaande is.

Wat een krachtige voelbare energie.

Sonja
2 jaar geleden

Lieve Jan,

Wat was het gisteren een bijzondere ontmoeting met jou, ik ben echt enorm dankbaar voor alles wat er gezegd werd en voelbaar was.

De energie van de Ankh voelt echt als thuis komen, ze is prachtig en heel krachtig.

En ik voel een enorme deken van rust over me heen, wat heel fijn en warm voelt. Ik geniet van de stilte en de rust momenteel en ik wilde dit graag met je delen.

Heel veel liefs en dankbaarheid
en zonnige groet,
Sonja

Yolinde Galama
2 jaar geleden

16 november is de zuivere Ankh aan mij overgedragen door haar maker Jan Willemsen in een ceremonie waarin wij samen waren in afstemming en herkenning.
De energie van de Ankh die in mij leeft, en de energie van deze Ankh vallen samen, geest en materie in één.

Ik ervaar de Ankh en de overdracht door Jan, zijn toelichting en de reading, als vreugdevol en mijn I Am bekrachtigend.

In dankbaarheid voor de kracht en bekrachtiging van de Ankh,
en in dankbaarheid voor de zorgvuldigheid, zuiverheid en het vakmanschap van Jan waarin deze Ankh door hem bij mij werd 'thuis' gebracht.

🌟💛🌟
Yolinde