Gastenboek

Vertel over je ervaring met de Ankh, de Lemniscaat of van de andere sieraden of instrumenten die je via Jepuurheid ontvangen hebt. Zodoende mogen anderen ook delen in de vreugde van jouw ervaring. Inspireer en laat je inspireren! :-)

Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline
5 maanden geleden

Ha Jan,
Je vroeg me of ik een reactie wilde plaatsen.
Een prachtige set van een Ankh en lemniscaat heb je voor me gemaakt. Heel krachtig. En er moest nog een Ankh mee. Een voor mij persoonlijk, speelse energie en een om mee te werken.
En toen liet je me de schijven voelen waar je aan werkt…
Jan, ik ben zo dankbaar dat je me ze hebt laten voelen. Zo krachtig, ten diepste ontroerd, overgave, diepe heling, stilte. Diepe heling in ermee gaan werken. Je weet ik wil graag in ieder geval een paar ‘rauwe’ schijven zonder kleur, dat is wat ik te horen kreeg. En zeker wil de andere tzt ook graag komen ervaren.
En voor de tussentijd gebruik ik symbolisch een gouden kartonnen schijf in mijn opstellingen en healingen en dat werkt ook al als een tierelier, geconnect met de schijven die ik mocht voelen bij je 🙏🙏🙏

Mirjam
7 maanden geleden

Ankh integratiedag april
Nadat ik in december een prachtige en krachtige Ankh bij Jan had opgehaald, heb ik de eerste periode eerst zelf verder kennis gemaakt met de energie van mijn Ankh. Op het moment dat ik toe was aan een verdieping heb ik me aangemeld voor een integratiedag. Wat een geweldige ervaring. In een bedding van liefde, aandacht, overvloed kon ik veilig landen in mezelf vanuit waar zich van alles kon openen. De prachtige cacao-ceremonie ondersteunde dit proces. Het buiten wandelen in de natuur met de Ankh was magisch. Ik heb heel helder kunnen ervaren hoe ik zelf helingswerk kan doen met de Ankh. Deze dag en wat erin is aangeraakt resoneert nog op diepere lagen door. Deze integratiedag is een absolute aanrader.

monique
9 maanden geleden

Dag jan,

Zo dankbaar dat ik ben….
Ik heb alles even laten bezinken en tot me laten komen….
Allereerst ontzettend fijn dat jij de beweging naar mij gemaakt hebt, de overdracht ‘live’ te doen, ik heb hierdoor op heel veel vlakken mogen ervaren en ontvangen.
De maanboodschap is me ook erg waardevol en een fijne leidraad ter verdieping.

De afgelopen dagen is er het een en ander geïntegreerd en heb ik contact gemaakt met het ANKH.
Ik kan een heel verhaal schrijven, maar dat zal de lading niet dekken van wat ik ervaar.
…..nl.... GELUK!

Het kleine ANKHje, staat dapper en onvoorwaardelijk op haar berkenvoetje-s te…. ZIJN…


Hartegroet,
Monique

Mariska
10 maanden geleden

🌹Vriendinnendag🌹
Gister heb ik mijn 40e verjaardag mogen vieren bij Jan.
Hij heeft voor mij en mijn drie lieve vriendinnen een prachtige Lemniscaat gemaakt, afgestemd op onze eigen zielsenergie.
In verbinding met elkaar mochten we deze in ontvangst nemen met als extra cadeau zuivere woorden die door Jan heen gesproken mochten worden.
Ik voel oneindige liefde door mij heen stromen.
Dank je wel Jan, dat ik de hemel op aarde heb mogen voelen.

Mariska
10 maanden geleden

Ankh-integratie dag 28-12-22 ⚘️
Meteen bij binnenkomst voelde ik mij veilig
en voelde het vertrouwd.
Wat ik voel na deze bijzondere dag, is dat er iets groots verschoven is in mij. 
Alsof er iets in mij al die jaren heeft gewacht op deze dag en deze ontmoetingen. 
Een deel wat bruist van de energie, wat aanvoelt als vuur wat langzaam oplaait. 
Het wil gaan staan, het wil bewegen, het wil de grote liefde terug brengen naar alles wat leeft. 
Ik voel mij gedragen. 
Ik word geleid. 
Ik zal mij laten leiden door dat deel in mij, door datgene wat nu nog diep in mij verborgen ligt wat aan het ontsluieren is. 
Dank, dank, dank voor jullie ZIJN🤍

Maud Vrenssen
11 maanden geleden

Tjee Jan, wat was het bijzonder afgelopen zaterdag.
Ik heb van jou een bijzondere Ankh mogen ontvangen. Eentje die je al enkele manen had liggen maar met zo’n hoge energie frequentie dat deze niet voor iedereen geschikt zou zijn. Je had er 3 bij en ik moest voelen welke voor mij zou zijn. Meteen werd ik naar deze getrokken waarna ik de andere ook nog gevoeld heb. Maar deze Ankh had jij ook al voor mij gevoeld dus het was een ‘thuiskomen’ voor de Ankh.

Bijzonder wat je mij allemaal mocht doorgeven tijdens deze overdracht. Ik wist dat ik met een bijzonder krachtige energie mocht werken maar dat mijn energie al zoveel levens heeft gehad in zoveel tijdperken waardoor jij voelde dat dit mijn laatste incarnatie is, dat raakte me diep!! Het huist allemaal in mij en door de Ankh kan ik nu verbinding gaan maken met alles waar ik al ooit mee heb gewerkt.

Ik ben enorm dankbaar voor de waarde die je mij hebt gegeven en ook mooi hoe onze energie zoveel overeenkomsten heeft.
We houden contact

Vanuit hartsverbinding, Maud
www.itsall-aboutbymaud.nl

Angela van Meel
een jaar geleden

Lieve Jan,

Afgelopen zaterdag is een prachtige Ankh overgedragen door Jan Willemsen. Wat een bijzondere energie. Wat een rust vrede en liefde, het voelde als een warm bad. Buiten de overdracht heeft Jan ook nog een Reading gedaan wat zo puur zuiver en mooi was waar ik mezelf zo in herkende. Wat is Jan een mooi puur zuiver mens, dankbaar voor de prachtige ontmoeting en de zuivere Ankh.

Met Dankbaarheid en Liefde.
Angela 🙏❤️🪶

Toen ik de Ankh zag was ik op slag verliefd en wist ik ze hoort bij mij. Ik mediteer met mijn Ankh op mijn lichaam en voel de fijne liefdevolle energie. Voel ook dat er transformatie gaande is.

Wat een krachtige voelbare energie.

Sonja
een jaar geleden

Lieve Jan,

Wat was het gisteren een bijzondere ontmoeting met jou, ik ben echt enorm dankbaar voor alles wat er gezegd werd en voelbaar was.

De energie van de Ankh voelt echt als thuis komen, ze is prachtig en heel krachtig.

En ik voel een enorme deken van rust over me heen, wat heel fijn en warm voelt. Ik geniet van de stilte en de rust momenteel en ik wilde dit graag met je delen.

Heel veel liefs en dankbaarheid
en zonnige groet,
Sonja

Yolinde Galama
een jaar geleden

16 november is de zuivere Ankh aan mij overgedragen door haar maker Jan Willemsen in een ceremonie waarin wij samen waren in afstemming en herkenning.
De energie van de Ankh die in mij leeft, en de energie van deze Ankh vallen samen, geest en materie in één.

Ik ervaar de Ankh en de overdracht door Jan, zijn toelichting en de reading, als vreugdevol en mijn I Am bekrachtigend.

In dankbaarheid voor de kracht en bekrachtiging van de Ankh,
en in dankbaarheid voor de zorgvuldigheid, zuiverheid en het vakmanschap van Jan waarin deze Ankh door hem bij mij werd 'thuis' gebracht.

🌟💛🌟
Yolinde

Vera
een jaar geleden

Lieve Jan,

In mijn bezit een van de eerste Ankhen. Mijn Ankh met hele fijne pure energie, heeft een eigen plekje in mijn praktijk. Mijn Ankh is met mij verbonden, en ik met mijn Ankh. Stap voor stap steeds dieper. Soms leg ik de Ankh op mijn lichaam daar waar nodig is, en dan met hele fijne pure energie gaat het weer stromen.
Dankbaar
Liefs Vera