Ankhdag 22 April 2022 in Ruchphen

Een mooi en intens moment dient zich aan. Je hebt gevoeld. Je hebt Her-Innerd. Jouw Ankh op jouw energie gemaakt gaat overgedragen worden.  In een veilige bedding vol lichtheid en zuiverheid in een prachtige ruimte in Rucphen in co-creatie met Jessica Hagenaars.

 

Voel jij je ook aangetrokken tot de Ankh, onverklaarbaar vanuit je mind, maar aangetrokken door jouw intuïtie? Ook al heb je er wellicht nog geen actieve herinnering aan, we leven nu in een tijd op aarde, waarbij we allemaal meer open gaan staan voor ‘oude kennis’ die diep in ons allemaal aanwezig is. Kennis vanuit vorige levens, kennis vanuit Atlantis, Lemurië, het Oude Egypte en ook aangetrokken tot deze symbolen en helende instrumenten, zoals oa de Ankh, Lemniscaat en de Merkaba.

Wat mag je verwachten op 22 april en voor wie is het?

Het is voor iedereen die op een of andere manier een sterke verbinding voelt met de Ankh (healing of Tesla Ankh), het infinity teken de Lemniscaat of de Merkaba.

Het programma zal dag vullend zijn en verschillende onderdelen bevatten, zoals een ceremonie met pure ceremoniële rauwe warme cacao drank, om te zakken in jouw lijf en om je met jezelf en elkaar te verbinden samen met de instrumenten, een hart meditatie, een stilte wandeling in het bos naast de boerderij, klankschalen healing, één op één overdrachten met inwijding door Jan van jouw gekozen helende instrument, een vegetarische lunch, een vuurceremonie (als het weer het toelaat) en een dag afsluiting met een sharing. Er zal ook veel stilte zijn tijdens de dag om alles goed te kunnen integreren. En dit in de fijne warme en veilige setting in de boerderij en de naastgelegen groene tuin met uitzicht op het bos.

Dit programma zullen we pas concreet maken een week voor de Ankhdag, zodat we persoonlijk afstemmen op alle deelnemers en invoelen wat er die dag nodig is en mag ontstaan.


De investering voor deze gehele dag, is 188,- euro per persoon*.

Dit is inclusief je eigen helende instrument:

 • Een healing Ankh van 22 cm met bewaarzak (te gebruiken in je eigen praktijk voor jezelf en jouw cliënten, waarbij je Ankh healingen kunt aanbieden in integreren in jouw eigen healings), of
 • Houten Sokkel met gaatjes tegen een meerprijs van: 11 euro
 • Huur van de gehele boerderij privé voor onze groep de gehele dag.
 • Gebruik van alle materialen & ruimtes in de boerderij
 • Pure rauwe cacao tijdens de cacao ceremonie**
 • Vegetarische lunch met soep, brood, salades en andere heerlijke producten
 • Kruiden thee en kristal water gedurende de gehele dag (Koffie raden we af vanwege de cacao ceremonie)
 • Gezond lekkers gedurende de dag bij de thee en het water
 • Vuurschaal & hout, in de tuin met gebruik van stoelen voor de vuurceremonie (indien het weer het toelaat)
 • 1 op 1 overdracht en inwijding door Jan voor alle deelnemers tijdens deze dag met persoonlijke boodschap
 • Dagprogramma, zoals op dit moment omschreven, inclusief alle ceremonies, oa. begeleidt en ondersteunt door Jessica Hagenaars, Jan Willemsen, Eline de Boer en mogelijke co-creators.
 • Optioneel een kennismakingsbehandeling met Access Bars of iets anders mocht dit nodig zijn tijdens deze dag.


Praktisch:

Locatie:   De Zeepehoeve, Zeepestraat 11 in Rucphen, parkeren kan bij nr 10

Welkom: 10.00 u

Start:        10.30 u

Einde:       18.00 u

Aantal:      Maximaal 10 deelnemers

Aanwezig: Matjes, dekens, meditatie kussens, alles voor de lunch

Kleding:   Draag makkelijk zittende kleding, waarin jij je fijn voelt, dit mag wit of kleur zijn.


Krachtvoorwerp:  Neem eventueel een krachtvoorwerk of symbool van thuis mee voor op het altaar in het midden van de ruimte, dit mag ook een kristal zijn. Neem eventueel een schriftje mee om te journalen.

*De investering van deze dag kan nog variëren afhankelijk van de co-creators. Het kan zijn dat er nog iemand Lichttaal komt zingen of we iemand uitnodigen met een professionele klankschalen set. Dan zal de prijs wel iets stijgen, we informeren je vooraf.

**Bij gebruik van pure rauwe cacao ceremoniële cacao zijn enkele contra indicaties zoals hartproblemen, hoge bloeddruk, zwangerschap en bepaalde medicatie. Mocht dit het geval zijn, dan krijg je een warme kruidendrank met rozenknopjes en chakra kruiden, welke ook de basis zijn van de cacao, zodat je toch verbonden bent.

 

 Je kan je aanmelden bij:

 • Jessica Hagenaars: jessicahagenaars@hotmail.com / 06-47413482
 • Jan Willemsen: hieronder bij het aanmeldformulier. Voor vragen en afstemming over jouw helende instrument kun je mailen of bellen: info@jepuurheid.nl /  06-19328790  (we ontvangen graag jouw volledige naam en geboortedatum voorafgaand aan het evenement)

 

Bij een aanbetaling van 77,- euro via Jessica (betaalverzoek) ben je verzekerd van een plekje tijdens deze magische bijzondere en helende dag. Let op, de eerste 10 die zich aanmelden en aanbetalen zijn verzekerd van een plekje deze dag. We zitten al bijna vol vanuit de vooraankondiging, er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.

 

Op de dag zelf mag je 111,00 euro meenemen in een envelop.

 

In juni bieden Jan en Jessica een integratie/ terugkom dag aan, zodat je na de kennismakingsperiode thuis, het werken met en het het voelen van je Ankh of ander helend instrument weer even samen kunt komen en te delen wat je ervaren hebt. Ook gaat Jan dan de verdieping in over de helende werking van deze magische instrumenten. Deze dag is zeker aan te raden, maar uiteraard in alle vrijblijvendheid. Deze dag zal waarschijnlijk 88 euro kosten inclusief volledig programma en lunch bij de Zeepehoeve boerderij in Rucphen.


Wij kijken er naar uit om ons te mogen verbinden met jou in Licht & Liefde op deze dag en daarna in het veld.


Verbinding in Licht & Liefde


Jan, Eline en Jessica

 

Aanmeldformulier:


«   »