Terug naar de OERmoeder | 10 juni 2023

Duizenden jaren geleden trok de moedergodin zich terug. Er brak een tijd aan waarin het mannelijke ging overheersen, het vrouwelijk onderdrukt werd. We bevinden ons echter in en periode van transformatie. Een nieuw tijdperk breekt aan. De moedergodin is weer aan het terugkeren naar de aarde. We mogen ons weer door haar laten voeden en inspireren. Weer leven met haar cyclus. De keer zal ze haar plaats innemen naast het mannelijk goddelijke. Gelijkwaardig naast elkaar. Elkaar ondersteunend. Elkaar bekrachtigend. Om te zorgen dat deze twee goddelijke krachten weer gelijkwaardig naast elkaar kunnen staan, mogen wij eerst de moederwonden in onszelf helen.

Wonden vanuit dit leven, vanuit onze voorouders en vanuit vorige levens. Zodat de collectieve moederwond geheeld wordt. En we de oermoeder in onszelf weer kunnen ontmoeten.

Wat gaan we doen:

Verbinden met de liefde van jouw innerlijke moeder. De kracht voelen van haar geborgenheid, haar onvoorwaardelijke liefde en jezelf open voor die stroom van onvoorwaardelijk liefde vanuit je familielijn en van moeder aarde.

We beginnen de dag met een hart openende theeceremonie. Dan gaan we een innerlijke reis naar de oorsprong van jouw (moeder)wonden maken. En die van jouw voorouders. Zodat de oermoeder energie via jouw voorouders naar jou toe kan stromen. En jij de oermoeder in jezelf weer kunt ontmoeten. Tijdens dit transformatieproces zul je steeds meer lagen van jouw eigen pijn oplossen om je opnieuw te verbinden met de onvoorwaardelijke liefde die in jou zit. Dan voel je je krachtig, geliefd, geaard en ben je verbonden met AL wat is.

Het definitieve programma zullen we een week van te voren concreet maken, ook op de dag zelf, voelen we aan wat jullie als deelnemer en als groep nodig ebben voor een transformerende dag. Aanmelden kan via: https://www.chipta.com/.../62968/terug-naar-de-oermoeder/


Praktisch:
Welkome 09:45 | start 10:00 | Einde: 17:00

Investering 111,- inclusief vegetarische lunch

*Energie in cash is ook mogelijk, laat het ons weten per mail.


Voor vragen kun je ons bereiken via:
Antoinette: 06 11 34 32 97 & info@je-bron.nl
Eline: 06 36 32 00 449 & eline@ontmoetjep.nl

Warm welkom om samen te her-inneren en verbinden.

Harte groet, Antoinette en Eline

Regressie- en reïncarnatietherapie 
https://je-bron.nl/

VerAnkhering, Healing en Spaceholder 
https://www.jepuurheid.nl/


«   »